Over ons

Linda Hoorn is eigenaresse van Travlin Kids en verzorgt als persoonlijk reisadviseur diverse soorten reizen. Linda is specialist in het samenstellen van reizen voor gezinnen, groepsreizen en reizen voor wie reizen niet zo vanzelfsprekend is.

Linda vindt het heel belangrijk dat reizen voor alle kinderen en hun familie mogelijk is. Ze besloot daarom om twee van de reizen waar zij specialist in is te combineren tot Travlin Kids. Travlin Kids is als reisbedrijf in juni 2017 opgericht en nog volop in ontwikkeling.

De missie van Travlin Kids is ouders de mogelijkheid te geven om een vakantie naar de bestemming van hun keuze te kunnen maken met hun zorgintensieve kind. Daarbij houdt zij rekening met de wensen van alle gezinsleden.

Zodat jullie als ouders en de eventuele broertjes en zusjes, zonder een zorgbehoefte, ook een fijne vakantie beleven.

Placeholder

Linda Hoorn

Persoonlijk Reisadviseur


Als persoonlijk reisadviseur en eigenaresse van Travlin en Travlin Kids regel ik reizen op maat die extra aandacht en zorg nodig hebben. De reizen waar ik mij in gespecialiseerd heb, zijn reizen met kinderen – met en zonder een zorgbehoefte – en groepsreizen op maat voor bedrijven en verenigingen.  

Op reis?

Graag bespreek ik met jou de zorgbehoefte van jouw kind én niet te vergeten de wensen van de rest van jullie gezin. Om daarna een zo zorgeloos mogelijke vakantie voor jullie te regelen.

Neem contact op

Linda Hoorn werkt als zelfstandig reisondernemer samen met Reisburo Apollo uit Wormer, deelnemer en lid van ANVR en SGR. Belangrijk voor jou om te weten is, dat de reis als gevolg van deze samenwerking geboekt wordt onder de naam Apollo at Home en je de reissom voldoet aan Reisburo Apollo.