Voor wie?

Voor wie?

Travlin Kids regelt reizen voor thuiswonende zorgintensieve kinderen die met hun ouders en eventuele andere gezinsleden op vakantie naar het buitenland willen gaan.

Er kunnen zoveel redenen zijn waarom een kind extra zorg nodig heeft tijdens een vakantie. Jouw zoon of dochter heeft een ernstige geestelijke of lichamelijke beperking. Hij of zij is slechthorend of doof, slechtziend of blind. Hij of zij heeft een gevaarlijke pinda-allergie. Travlin Kids regelt voornamelijk reizen voor de hieronder genoemde zorgbehoeftes.

Heeft jouw kind een andere zorgbehoefte? Neem dan contact op om te bespreken wat Travlin Kids voor jullie reis kan betekenen.

Lichamelijke beperking

Voor kinderen die deels of volledig afhankelijk zijn van een rolstoel. Kinderen die je als ouders nog wel kunt tillen, maar voor wie aanpassingen of hulpmiddelen geregeld moeten worden.

Ziekte of dieet

Voor kinderen die een voedselallergie hebben, zoals coeliakie, gluten intolerantie en pinda-allergie. Of kinderen die (chronisch) ziek zijn en daarom extra zorg nodig hebben tijdens de reis.

Geestelijk of gedrag

Voor kinderen voor wie structuur, zekerheid en veiligheid essentieel is om samen een fijne vakantie te kunnen hebben. Wat staat jouw kind en jullie als gezin allemaal te wachten?

Voor jou!

Mis je informatie waar jij wel veel over weet? Neem je contact op? We zoeken gastschrijvers.

Waarom Travlin Kids?

Je wilt op vakantie met je gezin. Net zoals iedereen…
Alleen voor jullie gezin is op vakantie gaan geen vanzelfsprekendheid. Helemaal niet zelfs…

Je hebt namelijk een zoon of dochter die extra zorg nodig heeft. Omdat hij of zij in een rolstoel zit, omdat hij of zij autisme heeft of omdat hij of zij een voedselallergie heeft.

Je wilt wel “gewoon” op vakantie gaan met het hele gezin, maar zoekt geen groepsreis. Of je bent al een aantal keren op vakantie geweest in Nederland. De auto volgeladen met de hulpmiddelen die voor jullie kind nodig zijn. Om zo de vakantiebestemming zelf aan te passen waar dat voor jouw kind nodig is.

Het is jouw droom om een keer naar het buitenland te gaan met jullie gezin. Wat komt er allemaal bij een vakantie buiten Nederland kijken? Je hebt nog geen idee.

Travlin Kids helpt jou om dat uit te zoeken.

Travlin Kids is er voor ouders die de zorg van het regelen van een buitenlandse vakantie met hun zorgintensieve kind uit handen willen en durven te geven. Jij geeft de zorg die thuis nodig is om de vakantie te kunnen maken. En Travlin Kids helpt jou daarbij door zich te richten op het regelen van die zorgvrije vakantie én het bieden van tips hoe jullie deze reis zo goed mogelijk kunnen maken.

Travlin Kids regelt namelijk met de grootste zorg jouw reis op maat met aandacht voor het complete gezin.

Op reis?

Graag bespreek ik met jou de zorgbehoefte van jouw kind én niet te vergeten de wensen van de rest van jullie gezin. Om daarna een zo zorgeloos mogelijke vakantie voor jullie te regelen.

Neem contact op